Prstenje

120.00 kn
AB1904 PRSTEN TURMALIN

Unikatni nakit kristali-prsten se može prilagoditi širini prsta- Crni turmalin štiti od zračenja mobilnih telefona, radijacije , uroka, vračanja i negativne enrgije svih vrsta.  Povezujuči se s zemaljskom čakrom, uzemljuje energiju, povećava fizičku vitalnost, raspršujući napetost i stres. Potiće opušten stav i objektivnu neutralnost  s jasnim racionalnim misaonim procesom. Potiće pozitivan stav, bez obzira na okolnosti i stimulira praktičnu krativnost. Crni turmalin izvlači negativnu energiju, dobar je za iscrpljenost, ublažava bolove artritis, poravnava kičmeni stup.  

120.00 kn
119.00 kn
AB1820 PRSTEN RUŽIČASTI KVARC

Unikatni nakit od kristala.Ružičasti kvarc-Poznat kao kamen ljubavi,donosi nježnost,toleranciju,praštanje.Smiruje,pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa,srdžbe,ljubomore,strahova.Zamjenjuje negativnosti s harmonijom.Djeluje na područje krvotoka, poboljšava rad bubrega,pomlađuje i revitalizira kožu.Djeluje protiv nesanice i štiti od štetnih podzemnih zračenja,pa je s kombinacijom takvih djelovanja idealan za spavaću sobu. 

119.00 kn
135.00 kn
AB1960  PRSTEN LAPIS LAZULI

 PRSTEN LAPIS LAZULI-unikatni nakit kristali-Presten se može podesiti prema širini prstena. Lapis lazuli za njega su Egipćani vjerovali da je taj kamen - Zvjdana vrata. Donosi iskrenost otvorenost, unutanju moć, intuiciju, kreativnost muževnost. Osnažuje um, tijelo povećava svijesnost i duhovnu vezu- evoluciju. Pomaže da organiziramo svakodnevnicu te stišati i zaposliti nemiran um. Lapis se često koristi za kontaktiranje duhovnog čuvara ( anđela čuvara). Pomaže izgraditi samopouzdanje i tradicionalno jekraljevski kamen. Donosi i povećava ljubav i vjernost u braku. Pomaže u prevladavanju plahosti. Povezan je s petom i šesto čakrom, može nevjerojatno pomoći da govorimo upravo prave stvari. Lapis je dobar zaštitnik protiv fizičkih i psihičkih napada. Koristan je za sinuse, glavobolje,živčani sustav, govorne poteškoće, hipofizu, olakšanje boli. 

135.00 kn
110.00 kn
AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT
AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT

AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT -unikatni nakit kristali- Prsten se može prilagoditi širini prsta. Karneol je kamen kreativnost, individualnosti i hrabrosti. Zovu ga još i glumački kamen. Veliki je zaštitnik. Pojačava memoriju i pomaže pronaći prave prijatelje. Štiti od ljubomore, ljutnje i straha. Pomaže ostvariti želje i donosi sreću; olakšava i uklanja tugu. Pomaže stabilizirati energije u domu. Koristi se za liječenje rana, pomlađuje tkiva i stanice, protiv reumatizma, bubrežnih kamenaca i drugih bubrežnih problema, žučnih kamenaca, hladnoće, peludne alergije, neuralgije.  

110.00 kn
80.00 kn
AB1602 PRSTEN AHAT

AB1602 PRSTEN AHAT - unikatni nakit kristali-Prsten se može prilagoditi širini prsta.Ahat je izvrstan zaštitnički kamen, posebno za djecu.Umirujući je i ublažavajući. Jača vezu tijela s zemljom. Daje hrabrost, energiju, snagu, rastjeruje strahive i daje porast samopouzdanja. Smanjuje osijećaje ljubomore i prizemljuje emocije. On je kamen sklada i unoseći elemente sklada u naše biće i živote, uvelike povećava ozdravljenje. Ahat također povećava kreativnost i stimulira intelekt. Poznat je kao kamen koji donosi sreću. Ahat pomaže i kod problema desni i zubi, pojačava vid, štiti od štetnih ehničkih zračenja.

80.00 kn
106.00 kn
AB1566 PRSTEN TIRKIZ

PRSTEN TIRKIZ-unikatni nakit-Prstense može proširiti prema prstu

106.00 kn
115.00 kn
AB1481 PRSTEN RIOLIT

PRSTEN RIOLIT -UNIKATNI NAKIT-Prsten se može prilagoditi širini prsta. Prašumski jaspis geološki je poznat kao riolit (rhyolite ili ryolite). To je kamen odlučnosti, ustrajnosti i rješenja. Pomaže sve vrste komunikacije i olakšava slušanje bez iskrivljavanja onoga što smo čuli. Također je sjajan za meditaciju. Stavlja u ravnotežu Yin / Yang (žensku i mušku) energiju. Dovodi ljude u naš život, čak i ako smo povučeni usamljenici.
Također je i zaštitni kamen. Fizički je koristan za čišćenje jetre, obnavljanje i opće liječenje. Primarno je povezan i koristan za čakru solarnog pleksusa, ali i za grlenu čakru. 

115.00 kn
Syndicate content