Prstenje

119.00 kn
AB1820 PRSTEN RUŽIČASTI KVARC

Unikatni nakit od kristala.Ružičasti kvarc-Poznat kao kamen ljubavi,donosi nježnost,toleranciju,praštanje.Smiruje,pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa,srdžbe,ljubomore,strahova.Zamjenjuje negativnosti s harmonijom.Djeluje na područje krvotoka, poboljšava rad bubrega,pomlađuje i revitalizira kožu.Djeluje protiv nesanice i štiti od štetnih podzemnih zračenja,pa je s kombinacijom takvih djelovanja idealan za spavaću sobu. 

119.00 kn
120.00 kn
AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT
AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT

AB1625 PRSTEN CITRIN BITERMINAT -unikatni nakit kristali- Prsten se može priagoditiširini prsta. Citirn je jedan od rijetkih kamenja koji poništava negativnu energiju i nije mu potrebno čišćenje ili pražnjernje. Topla energija, potiće optimizam, privlači bogatsvo i pomaže ga održati. Dobar za mentalno fokusiranje, izdržljivost i samopoštovanje. Citrin je poznat kao kamen uspjeha, jer promovira uspijeh i obilje, posebno u poslu i trgovini. Povezan je s mentalnom jasnoćom, povjerenjem, srećom, veseljem i osjećajem moći. Dobar je općenito kao zaštitni kamen. Pomaže probavu i eleminira noćne more. 

120.00 kn
110.00 kn
AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT
AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT

AB1620 PRSTEN KARNEOL CRVENI KALCIT -unikatni nakit kristali- Prsten se može prilagoditi širini prsta. Karneol je kamen kreativnost, individualnosti i hrabrosti. Zovu ga još i glumački kamen. Veliki je zaštitnik. Pojačava memoriju i pomaže pronaći prave prijatelje. Štiti od ljubomore, ljutnje i straha. Pomaže ostvariti želje i donosi sreću; olakšava i uklanja tugu. Pomaže stabilizirati energije u domu. Koristi se za liječenje rana, pomlađuje tkiva i stanice, protiv reumatizma, bubrežnih kamenaca i drugih bubrežnih problema, žučnih kamenaca, hladnoće, peludne alergije, neuralgije.  

110.00 kn
106.00 kn
AB1566 PRSTEN TIRKIZ

PRSTEN TIRKIZ-unikatni nakit-Prstense može proširiti prema prstu

106.00 kn
95.00 kn
AB1514 PRSTEN ROZA KORALJI SWAROVSKI KRISTALI

PRSTEN ROZA KORALJI SWAROVSKI KRISTALI-unikatni nakit-Prsten se može prilagoditi širini prsta.

95.00 kn
115.00 kn
AB1481 PRSTEN RIOLIT

PRSTEN RIOLIT -UNIKATNI NAKIT-Prsten se može prilagoditi širini prsta. Prašumski jaspis geološki je poznat kao riolit (rhyolite ili ryolite). To je kamen odlučnosti, ustrajnosti i rješenja. Pomaže sve vrste komunikacije i olakšava slušanje bez iskrivljavanja onoga što smo čuli. Također je sjajan za meditaciju. Stavlja u ravnotežu Yin / Yang (žensku i mušku) energiju. Dovodi ljude u naš život, čak i ako smo povučeni usamljenici.
Također je i zaštitni kamen. Fizički je koristan za čišćenje jetre, obnavljanje i opće liječenje. Primarno je povezan i koristan za čakru solarnog pleksusa, ali i za grlenu čakru. 

115.00 kn
138.00 kn
AB1391 PRSTEN MJESEČEV KAMEN

PRSTEN MJESEČEV KAMEN-unikatni nakit-Prsten se može prilagoditi širini prsta. Mjesečev kamen povećava žensku energiju, osijetljivost, intuiciju, psihičke sposobnosti. Štiti tijekom trudnoće, rođenja, putovanja na moru. Povezan je sa svim vrstama ljubavi. Dobro djeluje na hipofizu, probavni sustav, pretilost, zadržavanje vode, hormonske poteškoće, menstrualne poteškoće. Kamen čistoće, nade, želje za novim početkom, dopuša da od univerzuma uzmemo što nam je potrebn.    

138.00 kn
115.00 kn
AB1298 PRSTEN AMONIT

PRSTEN AMONIT -unikatni nakit-kristali-prsten se može prilagoditi širini prstaAmonit je fosilizirana životinja slična pužu (preo 65 milijuna godina stara) Donosi stabilnost i red u život. Pomaže pri opuštanju, kod depresije i degenerativnih oboljenja, dobar za pluća.Olakšava rast na duhovnom putu. Koristan je u zanimanjima gdje se tražći točnost i analitičko razmišljanje, za arhitekte i ljude koji se bave konstruiranjem.   

115.00 kn
110.00 kn
AB1234 PRSTEN LAPIS LAZULI

Prsten se može prilagoditi širini prsta i lapis lazuli je u sirovom obliku polubrađen s primjesama. Egipćani vjerovali da je taj kamen - Zvjezdana vrata. Donosi iskrenost otvorenost, unutanju moć, intuiciju, kreativnost muževnost. Osnažuje um, tijelo povećava svijesnost i duhovnu vezu- evoluciju. Pomaže da organiziramo svakodnevnicu te stišati i zaposliti nemiran um. Lapis se često koristi za kontaktiranje duhovnog čuvara ( anđela čuvara). Pomaže izgraditi samopouzdanje i tradicionalno jekraljevski kamen. Donosi i povećava ljubav i vjernost u braku. Pomaže u prevladavanju plahosti. Povezan je s petom i šesto čakrom, može nevjerojatno pomoći da govorimo upravo prave stvari. Lapis je dobar zaštitnik protiv fizičkih i psihičkih napada. Koristan je za sinuse, glavobolje,živčani sustav, govorne poteškoće, hipofizu, olakšanje boli.  

110.00 kn
110.00 kn
AB1209 PRSTEN OPAL RUBIN CORIDONE

PRSTEN OPAL RUBIN CORIDONE-unikatni nakit-Prsten se može prilagoditi širini prsta. Opal je u poluobrađenom stanju i u sebi ima rubina ( crvenkasta žila). Opal ispirira povećanje mašte i kreativnosti. Pomaže osloboditi kočnice i povećava memoriju.Vrlo je duhovan i omogućuje uvid u "nevidljivi svijet ". Donosi lijepe , sretne snove. Olakšava proces promjene. Dobar zavid i parkinsonovu bolest. rubini okolo opala su u sirovom stanju neobrađeni.

110.00 kn
Syndicate content